Kā Kalvītis “sagāzējis” ceturtdaļmiljonu eiro gadā, brīnās komiķis Trivaškevičs

Kadri no video

AS “Latvijas gāze” valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis no uzņēmuma atalgojumā pērn saņēmis 252 000 eiro, tostarp 173 000 eiro darba algu, 13 000 no citiem labumiem, bet vēl 66 000 mainīgajā atalgojumā, liecina kompānijas publiskotā informācija. Komiķis Maksims Trivaškevičs šovā “Stīvais Nemelo” prāto par “gāzes barona” varenajiem ienākumiem situācijā, kad uzņēmuma peļņa un apgrozījums kritušies gandrīz divas reizes.

“Jā, Kalvītis mums ir gāzes barons. Ja mēram gāzes balonos, Kalvīša alga sastāda 10 000 piecdesmitlitrīgo gāzes balonu gadā. Kalvītis gan nav vienīgais, kas “Gāzē” normāli iekasē – 14 000 mēnesī saņem viņa “labā roka” Elita Dreimane, kura savulaik strādāja Valsts Kancelejā par direktori, bet viņai atņēma pielaidi valsts noslēpumam un no valdības mājas izsvieda.”

Maksims salīdzina: “Ja salīdzinām Kalvīša 21 štuku ar Dreimanes 14 tūkstošiem, tad salīdzinām Kalvīti ar Dreimani – iznāk, ka par katru sava svara kilogramu viņi saņem vienādi!”

Jāpiebilst, ka “Latvijas Gāzei” 2020. gadā peļna un apgrozījums, salīdzinot ar 2019. gadu, samazinājusies par 40 procentiem.

Noskaties video!

Skaties arī citus komēdijšova “Stīvais nemelo” sižetus!

Avots

Pievienot komentāru